op zoek naar het ideale
Wij kijken verder dan kwaliteit en ervaring.
Technische kennis en motivatie spelen een grote rol, maar het menselijke aspect is minstens zo belangrijk. Wie past er bij een bepaald project of een bepaalde opdrachtgever? Wij zijn altijd op zoek naar de ideale match.

Upload je CV
ideale
op zoek naar de ideale skills
Al onze vakmensen beschikken over een bepaalde basiskennis. Maar naast deze algemene kennis werken we voornamelijk met specialismen. We selecteren de juiste vaardigheden voor het juiste project. Wij kennen de talenten en ontwikkelingspunten van onze mensen en zijn daardoor perfect in staat de ideale match te creëren.
skills
op zoek naar ideale communicatie
Communicatie is een belangrijke pijler voor de samenwerking tussen mensen. Omdat we met verschillende nationaliteiten werken, is het van belang dat iedereen elkaar begrijpt. Al onze medewerkers kunnen vakinhoudelijke gesprekken voeren in het Engels, Duits of Nederlands.
communicatie
op zoek naar de ideale drive
Wij vinden inzet en motivatie minstens zo belangrijk als vakkennis en ervaring. De gedrevenheid om zaken gedaan te krijgen en om tot een goed resultaat te komen. Wij zoeken naar mensen waar u op kan bouwen.
drive
op zoek naar de ideale ervaring
Wij streven altijd naar een goede mix tussen ervaring en inzet. Ieder project heeft namelijk een andere benadering nodig. Of men nu zoekt naar jarenlange ervaring of een ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit, wij zorgen voor de vakkracht die bij u past.
ervaring
op zoek naar het ideale advies
Het werken met mensen is gebonden aan veel wet- en regelgeving. Daarom zijn kennis van zaken en een juist en oprecht advies enorm belangrijk. Wij kennen de regels en geven u graag gericht advies over alles wat met het inlenen van flexibel personeel te maken heeft.
advies
Scroll voor ons verhaal